Stockbridge Green Architects

Zero Carbon Emission

Ballet School W/ 4 Studios

 
Main Floor Plan
Conditioned
1.    Entry
2.    Lobby
3.    Nook
4.    Reception
5.    Bathroom
6.    Upper Waiting Area
7.    Storage
8.    Stair w/ 2nd Egress
9.    Studio A
       a.    Observation Room A
       b.    Bathroom A

10.   Studio B
        a.    Observation Room B
        b.    Bathroom B
11,   Office Entry w/Storage
12.   Office / Conference Room
Open
13.   Entry Porch
14.   Balcony @ Studio A
15.   Balcony @ Studio B
16.   Balcony @ Office
Lower Floor Plan
Conditioned
17.   Lower Waiting / Observation C

18.   Hall
19.   Bathroom
20.   Mechanical
21.   Dressing Room
22.   Dance Studio C
23.   Dance Studio D
        a.   Observation Room D
        b.   Bathroom D
Open
24.   Patio @ Studio C
25.   Patio at Studio D

Image: 
Image: